Je account verwijderen
Twee manieren om je TBR-account en de gegevens ervan te verwijderen.
In de app
Ga naar Profiel bewerken en scroll naar beneden. Tik op "Account verwijderen". Je account wordt onmiddellijk gedeactiveerd maar niet permanent verwijderd gedurende 30 dagen — deze respijtperiode beschermt je voor het geval je van gedachten verandert.


Zonder de app
Heb je de app niet meer? Stuur ons een verzoek met het e-mailadres van je account. We mailen je op dat adres ter bevestiging en verwijderen daarna het account en de gegevens ervan.
Wat er wordt verwijderd, wat bewaard kan blijven en hoelang: zie ons privacybeleid.