Usuń konto

Dwa sposoby na usunięcie konta TBR i jego danych.

Przejdź do Edytuj profil i przewiń na dół. Dotknij „Usuń konto". Twoje konto zostaje natychmiast dezaktywowane, ale nie jest trwale usunięte przez 30 dni — ten okres karencji chroni Cię w przypadku zmiany zdania.

Profil w aplikacji z przyciskiem Edit Profile
1 · W swoim profilu dotknij niebieskiego przycisku.
Dół ekranu Edit Profile z przyciskiem Delete Account
2 · Na samym dole strony dotknij czerwonego przycisku.

Nie masz już aplikacji? Wyślij nam prośbę z adresem e-mail swojego konta. Napiszemy na ten adres, aby potwierdzić prośbę, a potem usuniemy konto i jego dane.

Co jest usuwane, co może zostać zachowane i na jak długo: zobacz Politykę prywatności.