Hesabını sil

TBR hesabını ve verilerini silmenin iki yolu var.

Profili düzenle'ye gidin ve aşağı kaydırın. "Hesabı sil"e dokunun. Hesabınız hemen devre dışı bırakılır ancak 30 gün boyunca kalıcı olarak silinmez — bu tolerans süresi fikrinizi değiştirmeniz durumunda sizi korur.

Uygulamadaki profil ekranı ve Edit Profile düğmesi
1 · Profilinde mavi düğmeye dokun.
Edit Profile sayfasının en altı ve Delete Account düğmesi
2 · Sayfanın en altında kırmızı düğmeye dokun.

Uygulama artık sende yok mu? Hesabının e-posta adresiyle bize bir talep gönder. Onaylamak için o adrese yazacağız, ardından hesabı ve verilerini sileceğiz.

Neyin silindiğini, neyin ve ne kadar süre saklanabileceğini öğrenmek için Gizlilik Politikası metnine bak.